Merle

Merle

maanantai 24. huhtikuuta 2017

KIsakausi käyntiin

Vuoden kisakausi käynnistyi 9.4. 1-tasolla Artukaisista. Marika Leskinen oli rakentanut nuorillekin hevosille sopivan radan, arvostelulla A.0.0. Radat ilman toisia vaiheita ja uusintoja ovat mielestäni pikkukisoihin sopivimpia. Sujuvat kisajärjestelyt ja ilmakin suosi. Puhdas rata.

Kuva: Annika Mäki


Seuraavalla viikolla oli vuorossa harjoituskilpailut Alvan tallilla. Siellä en ollut käynytkään sitten 90-luvun. Hieman suurennettua verryttelyaluetta lukuun ottamatta kaikki oli siellä hyvin pitkälti ennallaan. Toimiva Marikan rakentama rata sopivalla A.1.0 arvostelulla. Puhdas rata.

Myös Merjan tallin 1-tason kisat 22.4. olivat aikamatka menneisyyteen. Sielläkin olin käynyt viimeksi 90-luvulla.  Maneesikisat, joka olikin hyvä ratkaisu, sillä auringonpaisteen lisäksi päivän aikana ehti sataa vettä, lunta ja rakeita. Ponia vähän hämmästytti maneesin ikkunanäkymä kansliaan. Arvostelu 367.1 teki hyppäämisestä rankkaa, mutta isolaukkaisella aika riitti voittoon ilman, että aikaa tarvitsi yrittää ratsastaa.23.4. vuorossa olivat 1-tason kisat Alvan tallilla. Ratapiirros oli onneksi sama kuin viikkoa aiemmin. Helpotti huomattavasti kisareissua, joka tehtiin ponin kanssa kahdestaan. Ei haitannut, vaikken päässyt kävelemään rataa. Yhden pudotuksen rataan olimme tyytyväisiä.

Kuva: Henni-Leena Helenius


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti